Rems Krokodil 125 Basic-Pack falhoronymaró

Ár
Rems Krokodil 125 Basic-Pack falhoronymaró Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Rems Krokodil 125 Basic-Pack falhoronymaró

 

Kompakt, kézre álló elektromos szerszám a száraz hornyoláshoz és daraboláshoz, mint például. beton, vasbeton, falazat minden fajta természetes kőzet, stb. A kereskedelembe és az iparba

 

A horony mélysége  ≤ 38 mm A horony távolsága  ≤ 43 mm a gyémánt darabolókorongok mennyisége   1 – 2

 

REMS Univerzális – gyémánt darabolókorong, megfelel az egyéb gyártók gépeihez is.

 

REMS Krokodil – vágás vésés helyett.

 

Univerzális alkalmazás Univerzális meghajtó gép, száraz hornyolás és vágás. Ideális segítség a csövek fektetésekor és az elektromos vezetékek bevezetése esetében, a fűtési és a szaniter, klíma és fűtéstechnika beszerelésekor. 

 

Rems Krokodil 125 Basic-Pack falhoronymaró felépítése

 

Kompakt kézre álló csak 5,8 kg. Robusztus, megfelelő az építkezésekre. Egyszerü, gyors munka, mint pl. 500 es és 38 mm széles hornyolás falazatba csak 40 mp. Teljes felületével ráfekszik a munkafelületre, ezzel is biztosítva a pontos vágást. Porolás mentesen elmerülnek a vágókorongok a vágás kezdetekor. A gyakorlatnak megfelelő fogantyú kapcsolóval, 2 fajta helyzetbe állítható be, merőlegesen vagy párhuzamosan a gép tengelyével, az optimális munkahelyzet elérése érdekében. Folyamatosan beállítható mélységszint. Beépített torokkal, melyet a porelszívó berendezéshez lehet kapcsolni. 

 

Rems Krokodil 125 Basic-Pack falhoronymaró meghajtása

 

Robusztus nnagyteljesítményű univerzális motor 1850 W. Terhelés ill a hajtótengely sebessége üresmenet esetében 5000 min­1. Robusztus karbantartást nem igénylő hajtóművel, biztonsági csúszó tengelykapcsolóval.

 

Multifunkciós elektronika

 

Multifunkciós elektronika induló áramkorlátozással a zökkenésmentesebb indulás és a gyémánt vágókorongok könnyebb elmerülésének érdekében, automatikus fordulatszám korlátozás, a zajt is csökkenti, a motor túlterhelése ellni védelmében biztonsági kapcsolóval.

Elektromos gyémánt köszörülő és vágó köszörű, a betonba való vágáshoz, vasbetonba, mindenféle falazatba, kövezetbe. A horony mélysége 38 mm, folyamatosra beállítható. A horony szélessége ≤ 43 mm, beosztással ellátott tartókkal 3, 6, 10, 20 mm. A meghajtó gép meghajtó tengellyel Ø 22,2 mm, 1 vagy 2 gyémánt vágókorong az EN 13236, Ø ≤ 125 mm szerint, karbantartás nélkül dolgozik a biztonsági csúszó tengelykapcsolóval, univerzális motor 230 V, 50 – 60 Hz, 1850 W. Multifunkciós elektronika finom indítással, üresjárati fordulatszám korlátozással, túlterhelés elleni védelem. Biztonsági kapcsolóval. Terhelés alatti fordulatszám 5000 min-1. Szívótorok, melyre porszívó/ porelszívó kapcsolható. SW 13 kulccsal. Stabil kofferban.

 

Univerzális gyémánt darabolókorongok

 

Univerzálisan bevethető az egyenes lineáris vágásért és hornyolásért. Speciálisan kifejlesztett nagyon minőséges szegmensek magas gyémánt tartalommal speciális kötéssel a kiváló teljesítmény darabolás/ hornyolás és a különlegesen hosszú élettartam érdekében. Választani lehet a REMS Univerzális gyémánt Eco vágókorong-, a a REMS Univerzális gyémánt LS turbo lézerrel hegesztett, a magas hőmérsékleteknek ellenálló vágókorongok közül a gyors vágásokért a kemény alapanyagokba is, vagy a REMS Univerzális gyémánt vágókorong LS H-P, High-Performance, lézerrel hegesztett, a magas hőmérsékleteknek ellenálló, a különlegesen kemény alapanyagokhoz, hosszú élettartam, Fém alaptest az EN 13236 előírás szerint. Átmérő: Ø 22, 23 mm. 

 

Cikkszám
REMS-185010
Súly
5.80 kg
További REMS termékek