Üzleteink


kapcsolat
Szentendre
Vasúti villasor 24.
Nyitvatartás
Elérhetőségek
kapcsolat
Budapest XVIII.
Üllői út 589.
Nyitvatartás
Elérhetőségek
kapcsolat
Budapest XIII.
Lehel u. 7/b.
Nyitvatartás
Elérhetőségek

Online webáruházunk


Webáruházunk keresztül több mint 6 éve tudják vásárlóink megrendelni termékeinket.

  • Hatalmas árukészlet
  • Ingyenes házhozszállítás, több mint 500 terméknél
  • Fényképes extra garancia
  • 15 napos áruvisszaküldés és pénzvisszafizetési garancia
Vásárlóvédelem
Ügyfélszolgálat

Ventil számokbantöbb mint
milliárd forint
éves forgalom

üzlethelyiség
+online

több mint
év szakmai
tapasztalat

több mint
alkalmazott a cégcsoportnál

több mint
rendelhető termék

20 éves történetünk röviden...


Eleinte egy kisebb üzlettel kezdtük, majd később átköltöztünk a Lehel útra, ahol sok éven keresztül szolgáltuk ki vevőinket. Az évek múlásával megnöveltük raktárhelyiségünket is, hogy a nálunk forgalmazott termékek széles körű bővítésével lépést tartsunk a piaccal és ügyfeleink igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni. 2017 év elején birtokba vettük új cégközpontunkat Szentendrén és ezzel egy időben megnyitottuk két újabb kiskereskedelmi egységünket Budapesten illetve Szentendrén.

22 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően korrekt tájékoztatást, szaktanácsadást tudunk nyújtani vásárlóinknak. Kollégáink precízen és gyorsan végzik el vevőink kiszolgálását az üzletben és a webshopon keresztül történő megrendeléseknél. Az általunk forgalmazott víz-gáz-fűtés szerelési cikkek kivétel nélkül jó minőségű, piacvezető termékek. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a termékeink műszaki jellemzőiről kapjanak pontos információt az érdeklődők, hanem árainkról is, éppen ezért minden termékünknél fel van tüntetve a bruttó eladási ára is.

Nálunk mind a szerelők, mind a magánszemélyek megtalálják az igényeiknek megfelelő termékeket. Új szolgáltatásként már elérhető nálunk futárcégen keresztül történő másnapi szállítás, melynek díjszámítását a kiszállítás menüpontban lehet megtalálni.

Mottónk: Megbízhatóság, szakértelem, gyorsaság

Rólunk mondták


"A megrendelésemet követően módosításra volt szükség, mert végül két terméket választottam. Nagyon korrekten és segítőkészen teljesítették a kérésemet. A megrendelést követően rendben megkaptam mindkét terméket."

Lévai Tamásné

"Korrekt kiszolgálás, segítőkészek!"

János Menyhért

"Csak pozitív tapasztalatom volt. Nagyon készséges, vevőbarát alkalmazottakkal kerültem kapcsolatba. Máskor is szívesen vásárolok Önöktől."

Nagyné Marika

Kövessen minket Facebook-on


Facebook oldalunknak több, mint 10 000 követője van. Kövessen minket Ön is értesüljön legfrissebb akcióinkról és nyereményjátékainkról elsőként!