Garancia

 

Ventil-Szerszám garancia

 

Rems szerszámok:

A REMS által forgalmazott kéziszerszámokra a gyártó törésgaranciát vállal, amennyiben a meghibásodás bizonyíthatóan a gyártás során keletkezett anyaghiba miatt történt.

A REMS elektromos gépeire 12 hónap szervíz garancia érvényesíthető, valamint bizonyos gépek esetén külön díjért és regisztrációért éves felülvizsgálat után további garanciakibővítés igényelhető.

 

 

 

Rothenberger szerszámok:

A Rothenberger Magyarország Kft. a kis kéziszerszámokra (pl: fogó, csővágó) törésgaranciát vállal, amely gyártás során keletekezett hibákra, vagy anyaghibákra vonatkozik.

 

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre, műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft 12 hónap szervíz garanciát vállal.

 

Kiterjesztett garancia igénybe vehető regisztráció esetén egyes termékekre, mely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztrációt a Rothenberger Magyarország Kft-nél tudják érvényesítni.

 

Extra garanciális ügyintézés

 

Ha Önnek nem áll módjában a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépet személyesen eljuttatni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár igénybevételével is megteheti. A javítást követően a készüléket futárral vissza is szállíttathatja, vagy személyesen is átveheti a Rothenberger Magyarország Kft szervízében. Ebben az esetben előzetes egyeztetés szüksésges. (Címek, adatok, stb)

 

A 3 éves garancia feltételeinek rövid összefoglalása:

 

A garancia minden 2005 áprilisa után vásárolt fitting présgépre érvényesíthető (alapgépre)
Az 1 éves garancia helyett 3 éves garanciát biztosítunk
A garancia csak abban az esetben érvényes, ha az Xtra3 garanciát a gép vásárlásának regisztráltatásával aktiválta. Ezt a vásárláskor mellékelt formanyomtatvány visszaküldésével lehet megtenni. ( Faxon, telefonon, vagy E-mail- ben. Később Internet regisztrálásra is lehetőség lesz a www.rothenberger.hu web oldalon.)
A regisztrációt a vásárlást követő 4 héten belül el kell végezni.
A garancia feltétele, hogy a gépet 12 havonta a ROTHENBERGER KFT. szakszervizében felül kell vizsgáltatni és a szükséges karbantartásokat el kell végeztetni. Egy felülvizsgálat költsége 17.990 Ft. + Áfa (2008-as ár, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.) A felülvizsgálati jegyzőkönyv egyben a gép műbizonylata is.
A garanciális igény bejelentésekor az alábbi dokumentumok szükségesek: számla (ill. számlamásolat), garanciajegy, 2. vagy 3. alkalommal az időszaki felülvizsgálat igazolása és a regisztráció visszaigazolásának másolata.