REMS gyémánt magfúró korona lézer hegesztett 152mm

Online ár
REMS gyémánt magfúró korona lézer hegesztett 152mm Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Csak 2 990 Ft az ország egész területére!
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

REMS gyémánt magfúró korona lézer hegesztett 152mm

Kompatibilis minden 5/4"-os csatlakozású magfúróval: például Rothenberger, Rigid, Hilti (közdarabbal) magfúrók

Teljesen automatikus berendezéssel lézerrel hegesztve a hegesztések egyenletesen kiváló minőségét biztosítandó. Magas hőfokot álló - extrém hőmegterhelés esetén sem lép fel a szegmensek túlmelegedéséből fakadó kiolvadása.

A REMS magas pozícióját a folyamatos fejlődéssel és fejlesztéssel éri el. A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozás, az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges gépeket, szerszámokat. Először jöttek a kéziszerszámok, ezután pedig következtek a gépek, és az elektromos szerszámok REMS 152mm lézer hegesztett gyémánt magfúró korona A REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok vezető gyártója. A REMS fejlesztései megkönnyítik a szerelők hétköznapjait, ezen fejlesztéseknél a mérnökök az összes lényeges követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel. Gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe, ezáltal tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A REMS 152mm lézer hegesztett gyémánt magfúró korona az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.

Univerzális használat több alapanyaghoz is száraz és nedves fúráshoz, kézi vezetéssel vagy állvánnyal. Egységes UNC 5/4 belső menetes csatlakozó. Fúrásmélység 420mm. A gyémántszegmensek ékformájú (prizma) metszettel a gyors, könnyű és nyugodt megfúráshoz. Speciálisan kifejlesztett, értékes, magas gyémánt részarányú, gyémánt-szegmensek, és speciális kötés, a kiemelkedő fúróteljesítmény és a különlegesen magas élettartam érdekében. Ideális univerzális használtra vasbetonban és falazatban egyaránt.

Meghajtás minden REMS Picus meghajtó géppel és más márkájú, arra alkalmas UNC 5/4 külső menetes csatlakozójú meghajtóval.

Cikkszám
REMS-181465
Súly
5.43 kg
További REMS termékek