ROTHENBERGER

 

A Rothenberger cég magyar országon a rendszerváltást követően szinte azonnal megjelent és kiváló minőségű német szerszámaival és gépeivel vezető pozíciót vívott ki az épületgépészeti szerszámok piacán. A Rothenberger szerszámok, ezen belül is a Rothenberger menetmetsző készülékek és csőfogók fogalommá váltak a hazai szerelők között akik a gyatra szerszámminőséghez voltak szokva. A terjedőben lévő  rézcső alkalmazás a lágyforrasztás  mellett teret adott a különböző hajlító, tokozó, peremező és nyakkihúzó készülékek elterjedésének is.

 

Rothenberger innováció

 

Rothenberger innováció

 

A nemzetközi hálózattal rendelkező Rothenberger cégcsoport sok országban és sok-sok ezer alkalmazottal élen jár a minőség, az innováció és a folyamatosan fenntartott csúcsminőség terén. Frankfurti Rothenberger fejlesztő központban az új szerelési technológiákkal együtt járó új igények, az épületgépész felhasználóktól kapott folyamatos visszajelzések az eddigi termékekről és a mérnökök új innovatív konstrukciós ötletei együtt, összehangolva kerülnek alkalmazásra.

 

Rothenberger márkaképviselet, Rothenberger szerviz

 

Rothenberger márkaképviselet, Rothenberger szerviz

 

A Rothenberger nem pusztán márkaképviseletként volt jelen a kezdetektől, de valódi és nagy raktárkészlettel és minőségi szerviz szolgáltatásával hamar a többi márka elé került. Szakmai rendezvényeken, képzéseken egyaránt jelen lévő cég hamar elterjesztette a köztudatban, hogy a Rothenberger a minőséget és precizitást képviseli. A Rothenberger szerszámok és gépek kézbe fogva azonnal éreztetik, hogy fontos volt a felhasználó számára praktikus, könnyen kezelhető, munkavédelmileg és ergonómiailag is kifogástalan végeredmény.  Az felhasznált anyagminőség és a magas szintű gyártástechnológia alig tesz lehetővé  hibát, de a Budapesti garanciális ügyintézés gyorsan és hatékonyan kezeli ezeket is.
 

Létrehozva
2014. április 4. 17:06