REMS Préspofa TH sorozat

Ár
REMS Préspofa TH sorozat Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

REMS – nagyfokú terhelhetőségű REMS préspofa speciális kovácsolt acélból Az anyag helyes megválasztása, pontos megmunkálása és speciális hőmegmunkálása döntő erejűek a REMS préspofák hosszantartó és biztonságos funkciója szempontját tekintve.

A préselés folyamata közben a préspofákon elengedhetetlen, egészen 100 kN-ig (10 t) kiterjedő préselési erők keletkezhetnek, amelyeket a préspofának biztonságosan fel kell fogni. Ezért a REMS préspofák kovácsolt és külön edzett speciális, magas szilárdságú acélból voltak gyártva.

Az adott, rendszernek megfelelő préselési körvonal a préspofák szűkséges külső megmunkálásával együtt és a préselési körvonal és csőnagyság megjelölése nagyon precízen van gyártva a CNC-megmunkáló központokon és gépileg egzakt módon van lekerekítve. A présfogók saját edzőműhelyünkben történő speciális hőkezelésének köszönhetően elértük a szilárdság és szívósság ideális kombinációját. Ezen gyártási folyamat biztosítja, hogy a kialakított prés-körvonal helyesen és hosszú élettartammal lesz átadva a préselt kapcsolatba.

Ezen magas standardú minőség alapján vannak világszerte a REMS préspofákal sokmilliószor kialakítva a hibátlan, rendszernek megfelelő, biztonságos préselt kapcsolatok.

Csomag tartalma:

- 1 db TH16 préspofa

- 1 db TH18 préspofa

- 1 db TH20 préspofa

- 1 db TH26 préspofa

- 1 db TH32 préspofa

Cikkszám
REMS-570460-klt
Súly
20.90 kg
További REMS termékek