Rems Power-Press E Basic-Pack radiál présgép

Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.
Akciós bruttó ár: Rems Power-Press SE Basic-Pack radiál présgép Ft
Régi ár: 207 816 Ft
Azonnal elvihető
Akció

További termékek (présgép) melyek megfelelhetnek Önnek: Összes(52 db )

REMS présgép Power-Press E – univerzális O 108 mm-ig.
Másodperceken belüli, biztonságos préselés. A présfogók automatikus reteszelése.
Rendszerelőny
Csak egy fajta présfogó és más gyártmányú alkalmas radiál prés van az összes
REMS radiál préshez (a REMS présgép Mini Press ACC kivételével). Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz. szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Press kézi radiál préshez is. Ezért egyszerűen és olcsón rraktározható.
Présfogók az összes járatos rendszerhez
Komplett REMS préspofa választék, az összes járatos présfitting rendszerhez (128 – 140 oldal). Nagyterhelhetőségű présfogók kovácsolt, és különlegesen edzett speciális acélból. A REMS présfogók préselési kontúrjai rendszer specifikusak és megfelelnek a mindenkori présfitting rendszerek préselési kontúrjainak. Ezáltal a préselés kifogástalanul rendszerkonform, és biztonságos.
Felépítés
Kompakt, robusztus, az építési helyszínnek megfelelő. Kis méretek, karcsú forma, a meghajtó gép csupán csak 4,7 kg. Ezért mindenütt használható, fej fölött, szűk helyeken. A présfogó elhelyezkedése biztonságos, a bekattanó reteszelés által. REMS préspofa/présgyűrűk való préseléshez.
Préselési folyamat érintőgombos üzemmódban
A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonság érdekében. A présfogó teljes zárásával kifogástalan préselést készítünk. A présfogó az átkapcsolásig visszafutásban, zárva marad. A szabályos préselés megtekintéses ellenőrzése (teljesen zárt présfogó) ezért kifogástalanul lehetséges.
Meghajtás
Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez. Nagyteljesítményű, elektromechanikus hajtás, bevált, univerzális motorral, 450 W, karbantartást nem igénylő hajtómű, biztonsági- csúszó tengelykapcsolóval, és trapéz alakú menetes orsós előtoló rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló.

Figyelem! A termék gyártását megszűntette az REMS, így ez a termék már nem beszerezhető, és ezért is nem rendelhető. Javasoljuk, hogy helyette válassza a Rems Power-Press SE Basic-Pack radiál présgépet mely ugyan azon az áron elérhető, mint elődje!

Az új típus:    Rems Power-Press SE Basic-Pack radiál présgép

Cikkszám
REMS-572110
Súly
28.50 kg
További REMS termékek
Bruttó ár REMS Acéldoboz betéttel Ax Press présgéphez Ft
Már csak 1 db
Akciós bruttó ár: Rems présgép Eco-Press meghajtó szerszám Ft
Régi ár: 58 900 Ft
Azonnal elvihető
Akció