REMS Eva Set 3/8-5/4" kézi menetvágó

Online ár
REMS Eva Set 3/8-5/4" kézi menetvágó Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

302 403 Ft

Termék leírás

REMS Eva Set 3/8-5/4" kézi menetvágó

REMS eva – szakemberek menetvágófeje. Különösen könnyű vágáskezdés és menetvágás. Acélból készült racsnis hajtókar, műanyag burkolattal. Kompatibilis gyorsan cserélhető vágófejekkel. Elnyűhetetlen minőségi vágópofák.

Rendszerelőny

Nagy vágási tartomány 1¼"-ig, és 2"-ig csak egy racsnis hajtókarral. Csak egyféle kisméretű, kompakt és gyorsan cserélhető vágófejjel, és csak egyféle vágópofával. Ugyanazon gyorsan cserélhető vágófejek illeszkednek minden REMS menetvágó fejhez, és megfelelő más gyártmányú menetvágó fejekhez is. Ezért egyszerű, kedvező költségű. Tévedés nem lehetséges.

Racsnis hajtókar

Különösen stabil. A racsnis hajtókar acélból készül, műanyag burkolattal szorosan körülvéve, a kényelmes munka érdekében. Érdes, csúszásmentes műanyag fogantyú, a jó fogás érdekében. A racsni-irány egyszerűen átállítható. A gyorsan cserélhető vágófejek tökéletes, biztonságos felfekvésűek, egyszerűen és gyorsan behelyezhetők, és kivehetők.

Gyorsan cserélhető – vágófejek

A bevált technika, a vágófej, a vágóbetétek és a fedél magas anyagminősége és precíz, kompakt egységé történő kidolgozása garantálják a szuperkönnyű vágáskezdést és a könnyű menetvágást. A vágóbetétek nem akadnak be. Hosszú, precíz csőmegvezetés a tökéletes cső központosítás érdekében. A kifelé megnagyobbodó forgácselvezető ablakok jó forgácselvezetést tesznek lehetővé a menettisztaság érdekében. Gyorsan cserélhető S-menetvágófejek a csőmenetek vágásához a nehezen hozzáférhető helyeken.

Vágóbetétek

A bevált, elnyűhetetlen minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geometriájuk következtében szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.

Menetvágó anyagok

Speciálisan a menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágókések, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szükségesek.

Karmantyú menetvágás

Célszerűen a ⅜ – 2" REMS karmantyú-feszítőkkel.

Műszaki jellemzők:

  • Fejméretek: 3/8" -1/2" -3/4" - 1" - 5/4"
Cikkszám
REMS-520013
Súly
13.00 kg
További REMS termékek
Bruttó ár Rothenberger Ronol menetmetsző olaj spray Ft
Azonnal elvihető
Akciós bruttó ár: Rothenberger Ronol menetmetsző folyadék spray SYN Ft
Azonnal elvihető
Akció