REMS Eskimo Set csőfagyasztó készülék

Online ár
REMS Eskimo Set csőfagyasztó készülék Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

Egyszerű, gyors lefagyasztása a kiürítetlen csőrendszereknek hűtőanyag (széndioxid) segítségével. Freon nélkül.

Karbantartásoknál, javításoknál és csőrendszerek bővítésénél. Acél-, vörösréz-, műanyag-, és többrétegű csövekhez Ø 1/8–2" Ø, 10–60 mm hűtőanyag: széndioxid, freon nélkül.

Magas hűtőteljesítmény –79°C. Nem mérgező, nem gyúlékony. REMS eskimo – fagyasztani leürítés helyett. Szupergyors.

Automata gyorscsatlakozó a hűtőanyaggal. Magas hőteljesítmény, pl. 3/4" acélcső mindössze 5 perc. Rendkívül keskeny, elnyűhetetlen fagyasztóbilincsek.

A REMS magas pozícióját a folyamatos fejlődéssel és fejlesztéssel éri el. A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozás, az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges gépeket, szerszámokat. Először jöttek a kéziszerszámok, ezután pedig következtek a gépek, és az elektromos szerszámok REMS Eskimo Set csőfagyasztó készülék A REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok vezető gyártója. A REMS fejlesztései megkönnyítik a szerelők hétköznapjait, ezen fejlesztéseknél a mérnökök az összes lényeges követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel. Gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe, ezáltal tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A REMS Eskimo Set csőfagyasztó készülék az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.

Cikkszám
REMS-130002
Súly
4.26 kg
További REMS termékek