REMS Curvo elektromos csőhajlító Set 15-18-22

Ár
REMS Curvo elektromos csőhajlító Set 15-18-22 Ft (Bruttó ár)
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

559 719 Ft

REMS Curvo elektromos csőhajlító Set 15-18-22 

 

Univerzális, kompakt, elektromos szerszám, csövek hideg húzó-hajlításához 180°-ig. Satu nélkül, mindenütt használ-ható. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és a gyárakba.

 

Kemény, félkemény lágy vörösréz

csövek Vékonyfalúak is  Ø 10 – 35 mm Ø ⅜ – 1⅜”

Lágy, bevonatos vörösréz csövek Vékonyfalúak is   Ø 10 – 18 mm

A présfitting rendszerek csöveihez a következő anyagokból: rozsdamentes acél  Ø 12 – 28 mm szénacél, bevonatos is  Ø 12 – 28 mm

Lágy precíziós acélcsövek  Ø 10 – 28 mm

Acélcsövek EN 10255 (DIN 2440)  Ø ¼ – ¾”

Elektromos installáció csövei EN 50086  Ø 16 – 32 mm

Többrétegű csövek  Ø 14 – 40 mm

 

REMS Curvo – Csövek ráncmentes hajlítása!

 

Univerzális használat sokféle csőtípusra. Beállítási munkák nélkül azonnal használható. Gyors, és lassú fokozat a méretpontos hajlítás érdekében. Hajlítószegmensek és ellendarabok gyors cseréje. Univerzális használat Az egészségügyi, fűtő, klíma, hűéstechnika és a hidraulika területén. Kitűnően alkalmazható a présfitting rendszerek csöveihez, kemény és félkemény vörösréz csövekhez, valamint vékonyfalú EN 1057 szerinti, vörösrézből készült fűtéscsövekhez. 

 

Rendszerelőny

 

A REMS Curvo és a REMS Sinus hajlítószegmenseihez és ellendarabjaihoz csak egy fajta hajlítószegmens és ellendarab van. Ezért a raktáron tartás egyszerű és előnyös költségű. Felcserélés nem lehetséges.

 

Költségelőny

 

A csőhajlító néhány ív után megtérül a fittingek megtakarítása által. Nincsenek fitting-költségek, tárolási költségek, beszerzési költségek. Megtakarítjuk a forrasztási helyeket, a préselt kötéseket és a munkaidőt. A biztonság is megnő a csőkötések következtében.

 

REMS Curvo elektromos csőhajlító Set 15-18-22 felépítése

 

Kompakt, kézreálló elektromos szerszám, a hajlítási folyamattal magába zárt hajlítási folyamatú erőátadással. Szuperkönnyű meghajtógép, mindössze 8 kg. Mindenütt azonnal használható. Nincsenek beállítási munkák. Egyszerű, gond nélküli munkavégzés, pl. 90°-os ívek Ø 22 mm csak 6 s. Gyors és lassú fokozat a méretpontos hajlításhoz. Felső ívek, kettős ívek, szint-ívek hajlítása lehetséges. Tartozékként állítható magasságú géptartó.

 

Hajlítószegmensek és ellendarabok

 

Alaktartó és nyomástartó, nagyszilárdságú, nagy csúszóképességű üvegszállal erősített poliamidból. A hajlítószegmensek és a görgőhengerek optimális összehangolása garantálja a munkadarab ránc és törésmentes meghajlítását. 0–180°-os szögbeosztás minden hajlító szegmensen és jelölés minden ellendarabon a méretpontos hajlításhoz. A hajlítószegmensek és az ellendarabok gyors cseréje. Hajlítószegmensek és ellendarabok különböző csőméretekhez. 

 

REMS Curvo elektromos csőhajlító Set 15-18-22 meghajtása

 

Robusztus, karbantartást nem igénylő hajtómű. Torlódásbiztosítás mindkét forgásirányban a biztonsági csúszó tengelykapcsolóval. Bevált, nagyteljesítményű univerzális 1000 W motor. Jobbra és balra futás. Fokozatmentes elektronikus biztonsági érintőkapcsoló a gyors és lassú fokozatban.

Motor: 1000W 230V Set o15-18-22°-ig

Jobbra-balra futás

Fokozatmentes elektronikus biztonsági érintőkapcsoló gyors és lassú fokozat

Hajlítószegmensek és ellendarabok gyors cseréje

Stabil acéllemez dobozban.

 

Cikkszám
REMS-580026
Súly
18.38 kg
További REMS termékek