REMS CamSys Set S-Color 5 K elektronikus csővizsgáló kamera rendszer

Ingyen szállítjuk Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.

REMS CamSys Set S-Color 10 K elektronikus kamerás ellenőrző rendszer

 

Szuper könnyű, praktikus kamera ellenőrzési rendszer az olcsó vizsgálathoz és a károk elemzéséhez a csövek, vezetékek, kémények és egyéb üregek átvizsgálásához. Elektronikus méter számlálóval. Szintén a vizsgálatok utáni csőtisztítás és az új létesítmények üzembe helyezése vagy a javításakor is használható. 

 

Dokumentáció:a képek és a videók SD kártyán. 

 

Az akkumulátor és hálózati működés.

 

Csövek   Ø (40) 50 – 150 mm Csatornák, kémények és egyéb üregek

 

REMS CamSys Set S-Color 10 K elektronikus kamerás ellenőrző rendszer előnyei

 

Csak egy vezérlő egység TFT-LCD színes kijelző csatlakoztatására a különböző kamera kábelekhez az eltérő elvárásoknak. Ez a költséghatékony frissítési lehetőség. 

 

Konstrukció

 

Szuperkönnyű és kézre álló. Bárhol használható a különlegesen szűk helyeken is. 

 

REMS CamSys Set S-Color 10 K elektronikus kamerás ellenőrző rendszer meghajtó egysége

 

2 m-es kapcsolókábellel kábel szettel, eltávolítható a kamera kábel szett könnyebb tisztítása érdekében. Különböző kamera kábel szett. Csavaros csatlakozás szerszám nélkül cserélhető a kamera kábel készlet, és a vezérlő egység. A vezérlő egység stabil kofferban, tápegység / töltő és kiegészítők. Ellenörzö egység TFT-LCD-színes kijelzővel

Az ellenőrző egység színes kijelzővel 3,5” a legmodernebb technológiával TFT. LCD a kiváló képekért és videofelvételekért, 88 mm képátmérő, 320 × 240 Pixel, elválasztható, cserélhető a jelátvitel és a vezeték nélküli technológia, vagy a biztosítottan kapcsokkal rácsatlakozik a kéziszerszámra így közvetlen jelátvitel. Különlegesen könnyen kezelhető REMS CamSys csak 0,14 kg, REMS CamSys S csak 0,24 kg. Stabil műanyag burkolattal, védve a vízcseppektől, REMS CamSys S gumis védelemmel az ütődések ellen. Legkisebb méretei: REMS CamSys 102 × 71 × 25 mm, CamSys S 105 × 92 × 42 mm. 

 

MicroSD rugós mechanizmussal. A képeket és a videofelvételeket el lehet menteni a MicroSD memória kártyán, az ellenőrzés dokumentációját. REMS CamSys S hangfelvétellel a videofelvétel egyszerűbb kommentálásáért a felvétel folyamatakor. A felvétel dátumát és időpontját a választás alapján el lehet menteni a felvételhez. Azonnali lejátszás 

vagy a MicroSD kártyáról való átmentés más lejátszóra, mint pl.PC vagy notebook. USB az egyenes csatlakozáshoz a PC-hez és a notebookhoz. 

 

Video kimenet csatlakozó PAL / NTSC csatlakoztatására egy külsőmonitort. 

 

Csatlakozás a tápegység / töltő Li-Ion 100 – 240 V.

 

Akkumulátor- és hálózati működtetés

 

Li-Ion Technológia. Az ellenőrző egység integrált akkumulátorral Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. nagyteljesítményű, könnyű. Nagy energiatartalommal kb. 2 órás folyamatos használatra. Tápfeszültség 100 – 240 V AC, 50 – 60 Hz, 13 W, akkumulátor helyett hálózati használatra integrált elektronikus Li-Ion töltővel. Memóriaeffektus mentes az akkumulátor maximális teljesítményéért.

- A Ø 40 – 150 mm átmérőjű csövekhez, csatornákhoz, kéményekhez és egyéb üregekhez.

- Kép és videó dokumentáció az SD kártyán, dátummal és idővel és a elért mélység adataival.

- Az ellenőrző egység mikroprocesszoros technikával 3,5“ TFT-LCD-színes kijelzővel, SD kártyával, USB kapcsolattal, Video kimenet csatlakozó PAL / NTSC, integrált  akkumulátorral Li-Ion 3,7 V, 2,5 Ah, stabil, ütés álló műanyag borítással, kis mennyiségű víztől védve.

- Spirál kábel (2 m ig), tápegység/ töltő 100 – 240 V AC, 50 – 60 Hz, 13 W, SD- kártyával, 2 GB, USB-kábellel, video kábellel stabil kofferban.

- S-Color kamera kábel szett 5K speciális színes kamerával, nagy felbontású színes kamera Ø 25 mm CMOS képérzékelővel, 5 m tolókábellel, Ø 3,6 mm, nagyon hajlékony, kábelkosárban.

Cikkszám
REMS-175009
Súly
0.24 kg
További REMS termékek