REMS Akku-Press Li-Ion présgép csomag

Ár
REMS Akku-Press Li-Ion présgép csomag Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

REMS Akku-Press Li-Ion présgép csomag

Univerzális, kézre álló elektromos szerszám, lekapcsoló jelzéssel, valamennyi járatos présfitting-rendszer préskötésének létrehozásához. Akku és hálózati üzemmódra.

 

Préskötések  Ø 10 – 108 mm

 

Másodperceken belüli, biztonságos préselés. Automatikus lekapcsolás. A présfogó automatikus reteszelése.

 

REMS Akku-Press Li-Ion présgép csomag rendszerelőnye

 

Csak egyfajta présfogó és más gyártmányú alkalmas radiál prés van az összes REMS radiál préshez (a REMS Mini Press ACC kivételével). Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz. szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Press kézi radiál préshez is. Ezért egyszerűen és olcsón rraktározható.

 

REMS Akku-Press Li-Ion présgép csomag felépítése

 

Kompakt, kézre álló, könnyű. A meghajtó gép, akkuval együtt csak 4,3 kg. Ezért mindenütt használható, fej fölött, szűk helyeken. Optimális súlyeloszlás az egykezes kezelés érdekében. Ergonómiai kialakítású ház, fogantyú-mélyedésekkel. Forgatható présfogó-befogás. Az automatikus reteszelés biztosítja a présfogó biztos felfekvését. Más gyártók megfelelő présfogóihoz/préshurkaihoz is. akkumulátoros, és hálózati üzemelésére. Elektronikus töltési szint kontroll teljes lemerülés elleni védelemmel és töltőttségi szint mutatóval 2-színű LED-del. Préselési folyamat érintőgombos üzemmódban A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonság érdekében. A présfogó teljes lezárásával kifogástalan préselés hajtható végre. A préselési folyamat befejezését követően akusztikus lekapcsoló jelzés kiadása. A présfogó a visszafutásra történő átkapcsolásig zárva marad. A helyes préselés megtekintéses ellenőrzése (teljesen zárt présfogó) ezért kifogástalanul lehetséges.

 

REMS Akku-Press Li-Ion présgép csomag meghajtása

 

Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez. Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtás, erőteljes akkumulátoros 14,4 V, 380 W leadott teljesítmény, bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagy teljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló.

 

Feszültségellátás az akkumulátoros vagy hálózati üzemmódban

 

Li-Ion PLUS Technológia. Nagykapacitású Akku Li-Ion 18 V 3,2 Ah teljesítménnyel, a hosszú teljesítményért. Nagyteljesítményű és könnyű. Akku Li-Ion 14,4 V, 3,2 Ah kb. 330 Viega Profipress DN 15 préselés egy töltéssel. A mélykiütés és a túltöltés ellen beszerelt ellenőrző rendszerrel. A hőmérséklet megfigyelése és ellenőrzése a töltés ideje alatt. A működési hőmérséklet tartomány – 10-tól + 60 °C-ig. Memóriaeffektus mentes az akkumulátor maximális teljesítményéért. Gyorstöltő a rövid töltésidő érdekében. Li-Ion akkumulátor. 230 V hálózati üzemeltetés Li-Ion 14,4 V akkumulátor helyett, tartozékként.

Univerzális, praktikus elektromos készülék lekapcsoló elektronikával valamennyi járatos présfitting-rendszer préselt kapcsolatainak létrehozására. Kábel nélkül. Préselt kapcsolások 10–76 (108) mm. A REMS présfogók megfelelnek más gyártók meghajtó gépeibe.

 

Az akciós ár 2013.07.31-ig érvényes!

 

- A befejezett préselési folyamata jelzésével

- 10-108mm préskötések készítéséhez.

- Akku Li-Ion 14.4V, 3.2Ah.

- Gyorstöltő készülék Li-Ion/Ni-Cd 230V, 50-60Hz, 65W.

- Stabil acéllemez dobozban

 

A csomag tartalma:

- 1db REMS Akku-Press Li-Ion Basic Pack

- 1db akkumulátoros LED Li-Ion lámpa

- második akkumulátor Li-Ion 14.4V, 3.2Ah

 

Cikkszám
REMS-571X01
Súly
4.30 kg
További REMS termékek