Maximális préselőerő, maximális élettartam

ÚJ ROMAX® 4000

A ROTHENBERGER ROMAX® 3000 AC hidraulikus présgép a rendszerfüggetlen préselések multitalentuma 110 mm átmérőjű szerelvényekig. Legyen szó nagy vezetékrendszrekről, nehezen hozzáférhető fal elötti installációkról, vagy szűk helyen lévő csővekről - ROMAX® 4000 AC botforma alakja még ezeken a helyeken való munkavégzést is lehetővé teszi. Az extrém könnyű súly és a kiegyenlített súlyelosztás biztosítja a fáradtságmentes munkavégzést még folyamatos használat közben is. A CFT® technológia garantálja a szükséges préserőt. Az automatikusan ellenőrzött présciklus biztosítja, hogy a megfelelő préserő elérése után a nyomóhenger a kiinduló helyzetbe visszaálljon.

Most az ÚJ akkumulátoros technológiával akár 41%-al több préselési ciklus, illetve 33%-al nagyobb kapacitás érhető el. Mindez vezetékek nélkül – hatékonyság és helyszíni szabadság csak neked!

A megújult ROMAX® 4000 készlet tartalmazza az új ROCASE bőröndöt, és egy ajándék elektromos csavarbehajtó fúrót, mely akkumulátora kompatibilis a szerszáméval.

Létrehozva
2016. október 3. 11:52