REMS

 

A Stuttgart melletti Waiblingenben lévő cég már több, mint 100 éve készít víz és fűtés szerelők számára szerszámokat. Kizárólag a REMS gyár által készített, eredeti német fejlesztésű és gyártású gépeket, szerszámokat forgalmaznak. Itt a német minőség nem egy ködös fogalom csak. Az első Rems menetmetsző készülék óta meghatározó szereplői az épületgépsz szerszám piacnak számtalan fejlesztéssel, újítással. A Rems gyár óriási hangsúlyt fektet arra, hogy kizárólag echte német termékeket forgalmaz, amik valóban ott is készülnek. A Rems gyárnegyed fejlesztő központja külön, nagy titokkal körbe véve működik. Folyamatos az innováció az előrelépés. Nemcsak a termékek, hanem a gyártástechnológia korszerűsítése is híressé teszi a Rems gyárat.

 

REMS kéziszerszámok

 

A Rems cég

 

A kiváló minőségű anyagok, a pontos precíz megmunkálás és a célszerűség jellemzi a Rems kéziszerszámokat. A feltűnő sárga szín minden építkezésen jelzi, ha valaki ad arra, hogy milyen szerszámokkal dolgozik. A Rems kézi szerszámok választéka talán kicsit kisebb, mint más konkurenseké, de a szerszámok palettáján kizárólag eredeti valóban német gépek és kezel által előállított szerszámok vannak. A Rems szerszámgépekre a Magyarországon nagyon fontos kiváló ár-érték arány jellemző, ami kicsit sem jelent minőségi kompromisszumot. A célszerűség minőséggel párosul, a tartósság alapkövetelmény. A Rems cég ugyan nem rendelkezik ugyan magyarországi raktárbázissal és központtal, de szerződött partnerein keresztül azonnal ki tudja szolgálni a leggyakoribb kézi szerszám illetve kisgép igényt, míg a csehországi regionális központon keresztül bármilyen gép 8-10 napon belül beszerezhető. A Rems márkaképviselők bemutatóautóikkal járják az országot, képzéseket, és ismeretterjesztő előadásokat tartanak, valamint kiegészítő szolgáltatásokat, pl helyszíni ingyenes préserő mérést is végeznek.

 

Rems préstechnika

 

A Rems hazai piacunkon a préstechnológia terén vezető szerepkörre tett szert. Kézi présollója és az elektromechanikus présgép elérhető áraik miatt a hétköznapok részévé tették a préstechnológiát. Az ötrétegű csőrendszerek és a préskötésű idomok elterjedése nem lett volna lehetséges a Rems kiválló minőségű présszerszámai és préspofái nélkül.

 

A Rems gyár

 

A Rems gyár

 

A Rems gyár több épületegyüttesből álló módon egy komplett lakónegyed helyét foglalja el Stuttgart elővárosában. A múlt században itt indult a gyártás az első menetmetsző géppel, de azóta is valamennyi gyártástechnológiai folyamat, persze különböző épületekben itt zajlik. Különlegesség, hogy a Rems saját edző kohókkal rendelkezik és ezt szigorúan ellenőrzendő precíziós folyamatot is saját maguk végzik. A gyár dolgozói az alagsorban lévő kohóipari edzőközpontot csak "pokol" néven emlegetik... A Rems gyár természetesen önálló oktatóközponttal rendelkezik, ahol nemcsak szakmai előadásokat, hanem konkrét gyakorlati képzést is tartanak nemcsak értékesítőknek, hanem egyéb partnereknek is.

 

Rems szervíz

 

A Rems minőségi szerszámai általában csak szakszerűtlen használat miatt hibásodnak meg, de a szerződött Rems szervizek ezekben az esetekben is rendelkezésre állnak.
 

Létrehozva
2014. április 4. 17:06